Home

De Wheaten

Karakter

Gezondheid

Rasstandaard

Pups

Dekmelding

Pups verwacht

Pups geboren

Fokkers

Foto’s

Lid worden

Bestuur

Agenda

FAQ

VFR

HHR

Statuten

AVG Verklaring

Colofon

 

Image3a

Bestuur

98874855_3338938996116730_5660695170174156800_n
Image3a
Image3a

Voorzitter

Rob Hubner

Mijn naam is Rob Hubner, bij velen al bekend, ik heb samen met Monique al sinds 1995 Wheatens. Daarvoor hadden we al geruime tijd ervaring met terriers in de vorm van Jack Russells en Parson Russells. De keuze om een nieuwe club te starten voor de Wheatens is omdat ik wil dat het ras blijft zoals het bedoeld is. Een gezond en sterk ras zoals dat ooit gegroeid is (fit for functie) Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier allerlei activiteiten georganiseerd en ga op die manier verder in onze nieuwe club.

 

Secretaris/ eindredaktie clubblad

Silva Gal

In 2008 kwam Murphy, onze eerste Wheaten, ons gezin versterken. Haar karakter €“ superslim en vrolijk“ deed ons versteld staan en smaakte naar meer. Inmiddels vrolijken 3 Wheatens ons huishouden op. Ik wil me sterk maken voor de Irish Softcoated Wheaten Terrier omdat het intelligente, vrolijke, sterke en gezonde werkhonden zijn en zijn/haar baas veel te bieden heeft. Tevens wil ik me inzetten voor de ISCWT Club om zo de toekomst van de echte Ierse Softcoated Wheaten Terrier te kunnen waarborgen.

 

Penningmeester

Wilma Faijdherbe

Ik ben Wilma Faijdherbe en woon met mijn man en volwassen dochter in Hoogwoud. Wij zijn al langer bekend met dit ras en in 2017 kwam Vajen, nu Pumbaa genaamd,  bij ons wonen. Wij genieten erg van Pumbaa en lachen vaak om haar onbeholpen gedrag. Als wij haar extra blij willen maken, dan zoeken wij het strand op. Zonder dat ze ons uit het oog verliest, rent zij dan zo hard als zij kan. Ook door het water. En voor onze kleinzoon is ze altijd erg lief.

Zelf heb ik verschillende bestuursfunctie bekleed. Op dit moment ben ik voorzitter van een kinderboerderij. Mijn ervaring op ee accountantskantoor komt goed van pas als functie van penningmeester van de Wheatenclub. Ik wil op deze manier mijn steentje bijdragen aan dit geweldige ras.

 

Pupinfo /redaktie clubblad

Wilma Augustinus

Ik ben Wilma Augustinus en woon samen met man en zoon in Asten. In 1996 kwam de eerste Wheaten bij ons in huis. Vier jaar later de tweede. Inmiddels leven wij met vier Wheatens. Het is een geweldige ras; slim, vrolijk, sterk en gezond. Een leven zonder Wheaten kunnen wij ons niet meer voor stellen. Na het veel te vroege overlijden van Marianne Baas Becking doe ik mijn best om haar levenswerk “de Feanaro kennel voort te zetten. Het in stand houden van het ras is het doel; de Ierse Softcoated Wheaten Terrier moet blijven zoals hij is. Ik wil me graag inzetten voor de club, waar Marianne medeoprichter van was.

 

Activiteiten/ redaktie clubblad/website

Monique Onink

Ik ben Monique en woon samen met mijn  2 wheatens in het zuiden van het land. Toen ik in 1999 voor het eerst een wheaten ontmoette was ik opslag verliefd op dit ras en wist ik als er ooit een hond zou komen dat dat een wheaten zou zijn.  En zo kwam  mijn eerste wheaten Whisper  in 2001 in  mijn  leven. In 2009 heb ik de knoop weten door te hakken en kreeg ik een tweede wheaten Breanagh  erbij.  In 2014 gevolgd door Druce mijn  pretletter. Behalve dat ik me graag wil inzetten voor het in stand houden van dit geweldige ras vind ik het ook belangrijk dat  er leuke ontmoetingen plaats kunnen vinden tussen wheatens en wheatenmensen en wil ik me ook daar voor inzetten binnen de club.

Image3a

In Memoriam

Marianne Baas-Becking

Image3a

If you’re  lucky enough to be Irish, you’re lucky enough

Image3a
Image3a