Home

De Wheaten

Karakter

Gezondheid

Rasstandaard

Pups

Dekmelding

Pups verwacht

Pups geboren

Fokkers

Foto’s

Lid worden

Bestuur

Agenda

FAQ

VFR

HHR

Statuten

AVG Verklaring

Colofon

 

Pups

2017 08 05 SPIN & VOS  (3)

Alle pups die bij onze fokkers geboren worden voldoen aan de regels en eisen van het Verenigings Fok Reglement (VFR). De ouderdieren worden gehouden als huishonden. Zij leven weliswaar vaak met meerdere honden, ook wel roedels genoemd. De pups worden in huiselijke sfeer geboren en liefdevol verzorgd binnen het dagelijks gezinsleven. De fokkers van onze club staan elkaar bij met informatie ,tips en indien nodig met fysieke hulp. Zij zetten zich gezamelijk in voor meer dan de volle 100% om de pups een gezonde, goede en liefdevolle start te geven.

IMG_3661

Op zoek naar een pup?

Neem dan contact op met de pupinfo of rechtstreeks met één van onze fokkers ( bekijk de website van de fokker, stuur een mailtje of pak de telefoon). Het kan gebeuren dat er eens een telefoontje of mailtje tussendoor schiet, b.v. tussen de ‘spam’ in de mailbox belandt of dat iemand gewoon even heel druk is. Dat is geen onwil; wij doen allen erg ons best om je ter wille te staan. Waag gewoon nog een poging of neem contact op met iemand anders.

Op onze website kun je zien welke fokker een nest verwacht (zie dekmeldingen) of bij welke fokker er inmiddels een nestje geboren is.

Image3a
Image3a

If you’re  lucky enough to be Irish, you’re lucky enough

Image3a